+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Auto onderhoud

Regelmatig onderhoud volgens de onderhoudsschema’s van de fabrikant kan voorkomen dat een klein mankement uitloopt op een dure reparatie. Al met al kennen wij twee soorten onderhoudsbeurten, de grote beurt en de kleine beurt. Wanneer je een grote beurt kan laten uitvoeren is afhankelijk van het type auto dat je rijdt en de leeftijd, de kilometerstand van de auto en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt. Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Dit staat in het instructieboekje van je auto. Maar ook wij beschikken over deze onderhoudsschema’s. Vandaar dat wij adviseren in ieder geval eenmaal per jaar je auto afwisselend een kleine beurt of een grote beurt te geven.

Onderhoudsdiensten

Hoe koel is jouw auto deze zomer? Aircocheck | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Airco service

Onderhoud aan je airco systeem is jaarlijks nodig om een goede werking te garanderen. Laat het daarom een keer per jaar controleren. 

Trek uit je winterjas en trek aan je zomerbanden | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Bandenservice

Niet alleen kun je terecht bij ons voor nieuwe banden, maar ook voor je winterbanden of banden check.

Altijd de zekerheid van betaalbaar onderhoud | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Kleine beurt

Het is verstandig om jaarlijks je auto te controleren en te onderhouden. Een kleine beurt is daarvoor zeer geschikt en is ook direct te combineren met een APK.

Volledige transparantie bij onze diagnose | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Grote beurt

Wilt je dat je auto grondig wordt onderzocht en gecontroleerd wordt? Dan is een grote beurt precies waar je naar opzoek bent.

In het najaar doe je even een remcontrole | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Remblokken controle

Zorg er in ieder geval voor dat het nooit aan de kwaliteit en de staat van je remsysteem ligt. Kies daarom voor om je remmen te controleren.

Dé garage voor alle merken | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Hybride & EV

Bij Autobedrijf van Breugel kun je nu terecht voor onderhoud aan uw elektrische voertuig.

Zorg voor goed zicht met een airco check - Autobedrijf van Breugel

Wintercheck

Een wintercheck is bedoeld om je auto voor te bereiden op de wintermaanden, zodat je zonder verrassingen komt te staan. In het bijzonder is de wintertijd een periode waarin je auto vaak zwaarder belast wordt dan normaal.

Check voor vertrek zomercheck - Autobedrijf van Breugel

Vakantiecheck

Gaat je op vakantie met je auto en wil je pech onderweg voorkomen? Dan is het verstandig om vooraf een zomercheck te laten verrichten. 

Thuisbreng service bij onderhoud

 

Wanneer je je auto wilt brengen voor onderhoud, is thuisbreng service mogelijk. Daarnaast beschikken wij over een gratis leenfiets, een leen auto is tegen een huurprijs ook mogelijk. Indien je gebruik wil maken van een van de opties, verzoeken we je, om dit vooraf aan te geven.

 

WhatsApp chat