+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Onderhoud

Regelmatig onderhoud volgens de onderhoudsschema’s van de fabrikant kan voorkomen dat een klein mankement uitloopt op een dure reparatie. Al met al kennen wij twee soorten onderhoudsbeurten, de grote beurt en de kleine beurt. Wanneer u een grote beurt kan laten uitvoeren is afhankelijk van het type auto dat u rijdt en de leeftijd, de kilometerstand van de auto en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Dit staat in het instructieboekje van uw auto. Maar ook wij beschikken over deze onderhoudsschema’s. Vandaar dat wij adviseren u in ieder geval eenmaal per jaar uw auto afwisselend een kleine beurt of een grote beurt te geven.

Wanneer u uw auto wilt brengen voor onderhoud, is thuisbreng service mogelijk. Daarnaast beschikken wij over een gratis leenfiets, een leen auto is tegen een huurprijs ook mogelijk. Indien u gebruik wilt maken van een van de opties, verzoeken we u om dit vooraf aan te geven.

 

Onderhoudsdiensten:

  • Airco Service  (onder andere: bijvullen, reparatie, onderhoud)
  • Banden service (bijvoorbeeld: vervangen, balanceren, herstellen banden en/of velgen)
  • Kleine en grote beurt (zorgvuldige controle op verschillende elementen)
  • Remmen service (vervangen (rem-) blokken/ schijven, ontluchten remsysteem, verversen remvloeistof, reparatie aan remsysteem)
  • Winter check (controle banden profiel, de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen en het oliepeil)
  • Zomer check (controle banden profiel, de airconditioning, de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen, het oliepeil en nog veel meer)
WhatsApp chat