Grote Beurt voor uw Auto

Het is verstandig om uw auto met enige regelmaat te laten controleren op gebreken. Wilt u dat uw auto grondig wordt onderzocht en gecontroleerd wordt? Dan is een grote beurt precies waar u naar opzoek bent.

Wat zit er inbegrepen bij een grote beurt?

Autofabrikanten schrijven voor dat u regelmatig onderhoud aan uw auto moet laten uitvoeren. Kapotte onderdelen kunnen namelijk voor extra schade aan uw auto zorgen. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide – specifieke voor uw auto bedoelde – controlelijst. Hierdoor zijn wij in staat om bij de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uit te voeren.

Als u alleen de essentiële onderdelen van uw auto wilt laten controleren, is wellicht een Kleine beurt de beste optie voor u.

Reparaties bij een grote onderhoudsbeurt

Bij eventuele extra reparaties aan de hand van de kilometerstand/leeftijd van de auto of gebreken die opgemerkt worden tijdens de onderhoudsbeurt of APK-keuring nemen wij altijd vooraf telefonisch contact met u op, om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

 

Onderdelen vervangen

Indien wij onderdelen vervangen gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerk onderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel. Huismerk onderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant. Dus zijn ze net zo goed, maar kosten ze stukken minder. Maar als u het wenst, is het natuurlijk ook mogelijk merkonderdelen te laten monteren door ons. De keuze is aan u.

 

Grote beurt bij Autobedrijf van Breugel

Voor het controleren van uw auto aan de hand van een grote beurt kunt u bij ons terecht. Een grote beurt is al mogelijk vanaf €199,- Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maak direct een afspraak!

Bel, WhatsApp, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

9 + 3 =

WhatsApp chat