+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Grote beurt

 

Het is verstandig om je auto met enige regelmaat te laten controleren op gebreken. Wil je dat je auto grondig wordt onderzocht en gecontroleerd wordt? Dan is een grote beurt precies waar je naar opzoek bent.

Een grote beurt is al mogelijk vanaf €214,- én bij een grote beurt is een gratis APK keuring zelfs standaard inbegrepen.

 

 

 

Volledige transparantie bij onze diagnose | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Wat zit er inbegrepen bij een grote beurt?

Autofabrikanten schrijven voor dat je regelmatig onderhoud aan je auto moet laten uitvoeren. Kapotte onderdelen kunnen namelijk voor extra schade aan je auto zorgen. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt je auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide – specifieke voor jouw auto bedoelde – controlelijst. Hierdoor zijn wij in staat om bij de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uit te voeren. Als je alleen de essentiële onderdelen van je auto wilt laten controleren, is wellicht een kleine beurt de beste optie voor je.

Wanneer je je auto wilt brengen voor onderhoud is een thuisbreng service mogelijk. Daarnaast beschikken wij over een gratis leenfiets, een leenauto is tegen een huurprijs ook mogelijk. Indien je gebruik wilt maken van een van deze opties, verzoeken we je dit vooraf aan te geven. 

Reparaties bij een grote beurt

Bij eventuele extra reparaties aan de hand van de kilometerstand/leeftijd van de auto of gebreken die opgemerkt worden tijdens de onderhoudsbeurt of APK-keuring nemen wij altijd vooraf telefonisch contact met je op, om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan.

Onderdelen vervangen

Indien wij onderdelen vervangen, gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerk onderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel. Huismerk onderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant. Dus zijn ze net zo goed, maar kosten ze stukken minder. Het is uiteraard, op aanvraag, ook mogelijk merkonderdelen te laten monteren door ons. 

Vragen of een afspraak maken?

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    WhatsApp chat