+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Koppeling vervangen

 

Merk je dat de schakelen moeizaam, stroef of zwaar gaat? Is het lastig om de versnellingsbak in de 1 of achteruit te zetten? Kraakt de auto in de versnelling of hapert de auto na het schakelen?  Dan is de kans groot dat de koppeling toe is aan vervanging of bijgesteld moet worden. Deze signalen moeten dan ook niet worden genegeerd.

Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de auto, type en bouwjaar. Wil je een precieze indicatie hebben? Neem gerust contact met ons op. Onze kosten zijn altijd glas helder.

Heldere kosten - Autobedrijf van Breugel

Levensduur koppeling

Gemiddeld gaat een koppeling 150.000 kilometer mee. Maar het gebruik van je auto en je rijstijl speelt ook een grote rol in de snelheid van slijtage. Indien je bijvoorbeeld veel in de stad rijdt en daardoor veel gebruik maakt van de koppeling, slijt de koppeling ook sneller.

 

Kosten vervangen koppeling

De kosten voor het vervangen van de koppeling is variërend per auto, type en bouwjaar. Wanneer wij weten wat voor auto je rijdt, kunnen wij direct de prijs berekenen, zo komt je nooit voor een verassing te staan. De onderdelen zijn leverbaar binnen 1 uur en wij streven ernaar om binnen 1 dag de auto klaar te hebben.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie ontvangen?

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    WhatsApp chat