+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

 APK keuring

 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Of en wanneer je auto gekeurd moet zijn, hangt af van bouwjaar en brandstoftype. Benieuwd wanneer je auto een nieuwe APK keuring nodig heeft? Check het hier op de website van het RDW.

Een APK keuring is al mogelijk van € 45,- én bij iedere grote beurt is een gratis APK keuring zelfs standaard inbegrepen! 

We kunnen op korte termijn al een afspraak inplannen voor je APK keuring.

 

Geen stukje onbekeken bij onze APK-keuring | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

APK keuren bij Autobedrijf van Breugel

Je kan in veel gevallen tijdens de APK wachten tot wij klaar zijn. Tijdens het wachten kun je genieten van een kop koffie of thee. Na afloop van de APK keuring krijg je een keuringsbewijs van ons mee. Uiteraard is het mogelijk om alle merken auto’s APK te laten uitvoeren door ons.

 

Kosten en APK Herkeuring

Bij Autobedrijf van Breugel betaal je € 40,- voor benzine voertuigen en € 70,- voor diesel voortuigen voor een complete APK keuring.

Mocht je auto worden afgekeurd, dan voeren wij een kosteloze herkeuring uit. Mocht de reparatie om gegronde redenen uitlopen, dan kan deze termijn verruimd worden, mits tijdig telefonisch doorgegeven. Ondeugdelijke of incomplete reparaties kunnen ervoor zorgen dat voor een tweede herkeuring kosten in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor herkeuring die ruimschoots buiten de termijn van 7 werkdagen aangeboden worden.

APK keuring

APK in Eindhoven

Voor een APK hoef je niet helemaal naar een gespecialiseerde dealer, maar kan je ook gewoon in Eindhoven naar een lokale autogarage. Wij kunnen namelijk net zo gemakkelijk een officiële algemene periodieke keuring voor je uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Maak direct een afspraak

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het onderstaande formulier een aanvraag doen voor een afspraak, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Type afspraak*

    WhatsApp chat