Apk-keuring

Bij ons kunt u ook terecht voor een APK keuring! De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Of en wanneer uw auto gekeurd moet zijn, hangt af van bouwjaar en brandstoftype. Bent u benieuwd wanneer uw auto een nieuwe Apk-keuring nodig heeft? Bekijk het hier!

 

Apk keuren bij Autobedrijf van Breugel

U kunt in veel gevallen tijdens de APK wachten tot wij klaar zijn. Tijdens het wachten kunt u genieten van een kop koffie/thee. Na afloop van de APK keuring krijgt u een keuringsbewijs van ons mee. Uiteraard is het mogelijk om alle merken auto’s APK te laten uitvoeren door ons.

Kosten en APK Herkeuring

Bij Autobedrijf van Breugel betaalt u € 40,- voor benzine voertuigen en € 70,- voor diesel voortuigen voor een complete Apk-keuring.

Mocht uw auto worden afgekeurd, dan voeren wij een kosteloze herkeuring uit. Mocht de reparatie om gegronde redenen uitlopen, dan kan deze termijn verruimd worden, mits tijdig telefonisch doorgegeven. Ondeugdelijke of incomplete reparaties kunnen ervoor zorgen dat voor een tweede herkeuring kosten in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor herkeuring die ruimschoots buiten de termijn van 7 werkdagen aangeboden worden.

 

Apk in Eindhoven bij uw lokale autobedrijf

Voor een apk hoeft u niet helemaal naar een gespecialiseerde dealer, maar kan u ook gewoon in Eindhoven naar uw lokale autobedrijf. Wij kunnen namelijk net zo gemakkelijk een officiële algemene periodieke keuring voor u uitvoeren.

 

Bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan alle verschillende prijzen in onze prijslijst. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Bekijk ook onze overige diensten.

APK keuring

Maak direct een afspraak!

Bel, WhatsApp, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

9 + 1 =

WhatsApp chat