+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Wintercheck

 

De winter vraagt meer voorbereidingen van je auto dan in de andere seizoenen. Je auto heeft het tijdens de winter namelijk zwaarder door bijvoorbeeld slecht weer of onverwachtse gladheid. Ook nemen het aantal pechgevallen tijdens de winter toe. Een wintercheck is bedoeld om je auto voor te bereiden op de wintermaanden, zodat je zonder verrassingen komt te staan. In het bijzonder is de wintertijd een periode waarin je auto vaak zwaarder belast wordt dan normaal.

Jouw auto is al winterklaar vanaf €25,- inclusief bijvullen van vloeistoffen!

In het najaar doe je even een remcontrole | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

De wintercheck van jouw auto

Tijdens een wintercheck controleren wij je auto op verschillende wintergevoelige punten. Deze controle is niet alleen op het profiel op je banden, maar ook de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen en het oliepeil etc.  Samengevat de extra controle zorgt ervoor dat je weer goed de winter door kan met je auto.

 

Kom ook langs voor een bandenwissel

 Je winterbanden hebben tijdens gladheid een stuk meer grip op de weg én een kortere remweg, wissel ze dan ook op tijd om met je zomerbanden

Heb je nog geen winterbanden of zijn ze toe aan vervanging? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste band voor jouw auto. Bij aankoop van nieuwe banden, worden ze meteen onder de auto geplaatst, uitgebalanceerd en voorzien van de juiste bandenspanning.  

Je auto winterklaar, zo geregeld

Wij helpen je graag verder met het winterklaar maken van je auto. Een controle inclusief bijvullen van vloeistoffen is al mogelijk vanaf €25,-.  

 

Vragen of een afspraak maken?

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het contactformulier contact met ons opnemen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

WhatsApp chat