+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Uitlaat repareren of vervangen

 

Is je uitlaat aan vervanging toe? Of is hij toe aan een reparatie? Laat hem dan controleren bij Autobedrijf van Breugel in Eindhoven.

Prijzen zijn afhankelijk van de autotype en bouwjaar. Wil je een precieze indicatie hebben? Neem gerust contact met ons op. Onze kosten zijn altijd glas helder.

Altijd de zekerheid van betaalbaar onderhoud | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Hoe herkent u een probleem?

Ten eerste is een uitlaat gemaakt om de uitstoot van de motor af te voeren. Daarnaast ook om geluid te dempen. Een lekkende uitlaat kan dan ook resulteren in ontzettend veel lawaai, afhankelijk van de plaats en grootte van de scheur of het gat.

 Een lekkende uitlaat, en nu?

Indien je problemen ondervindt, is het van belang dat je daar niet te lang mee doorrijdt. Het is aan te raden, tijdig een afspraak te maken om de uitlaat te repareren. Weet je niet zeker of je een lekkende uitlaat hebt? Dan kun je ook bij ons terecht voor een algemene controle, door middel van een kleine– of grote beurt.

Moet mijn uitlaat zijn goedgekeurd voor een APK?

Omdat het moet voldoen aan de milieuwetten onder een bepaalde uitstoot-waarde, moet het uitlaatsysteem in goede staat verkeren voor de APK. Vandaar dat bij een APK of onderhoudsbeurt wij altijd de staat van je auto controleren. Daaronder valt ook de staat en conditie van je uitlaat systeem. Voor de prijzen van een uitlaat reparatie of een APK, kun je onze prijslijst bekijken.

Wil je een afspraak plannen of meer informatie ontvangen?

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    WhatsApp chat