+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Uitlaat repareren of vervangen

Is uw uitlaat aan vervanging toe? Of is hij toe aan een reparatie? Laat hem dan controleren bij Autobedrijf van Breugel in Eindhoven.

 

Hoe herkent u een probleem?

Ten eerste is een uitlaat gemaakt om de uitstoot van de motor af te voeren. Daarnaast ook om geluid te dempen. Een lekkende uitlaat kan dan ook resulteren in ontzettend veel lawaai, afhankelijk van de plaats en grootte van de scheur of het gat.

 

Een lekkende uitlaat, en nu?

Indien u problemen ondervindt, is het van belang dat u daar niet te lang mee doorrijdt. Het is aan te raden, tijdig een afspraak bij ons te maken om de uitlaat te repareren. Wij helpen u hier graag mee. Weet u niet zeker of u een lekkende uitlaat heeft? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een algemene controle, door middel van een kleine– of grote beurt.

 

Moet mijn uitlaat zijn goedgekeurd voor een APK?

Omdat het moet voldoen aan de milieuwetten onder een bepaalde uitstoot-waarde, moet het uitlaatsysteem in goede staat verkeren voor de APK. Vandaar dat bij een APK of onderhoudsbeurt wij altijd de staat van uw auto controleren. Daaronder valt ook de staat en conditie van uw uitlaat systeem. Voor de prijzen van een uitlaat reparatie of een APK, kunt u onze prijslijst bekijken.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u opzoek naar meer informatie, of wilt u een afspraak maken? Bel, WhatsApp, mail of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

WhatsApp chat