+31 40 255 1414 06 17 92 47 68 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Airco service

 

Airco systeem onderhouden

Onderhoud aan uw airco systeem is nodig om een goede werking te garanderen. Door middel van onze airconditioning expertise helpen wij u graag met uw airco.

Waarom is het nodig om de airconditioninginstallatie te controleren?

Een airconditioning installatie is niet onderhoudsvrij. Namelijk bij normaal gebruik verliest deze ongeveer 7% koudemiddel. Maar er kunnen ook andere problemen ontstaan door bijvoorbeeld bladeren in de luchtinlaat en slijtage van de aandrijfriem. Daarom moet elk voertuig met airconditioning minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde airco werkplaats. Al is het alleen maar om het meest aan slijtage onderhevige onderdeel – de filterdroger – te controleren.

Airconditioning controle bij Autobedrijf van Breugel

Zoals eerdergenoemd moet eigenlijk ieder voertuig met een airconditioning installatie één keer per jaar gecontroleerd worden.  Daarnaast is de beste tijd voor een controle is bijvoorbeeld in het vroege voorjaar, voordat het echt warm wordt. Hoewel het natuurlijk ook mogelijk is om in de andere jaargetijden langs te komen voor een airco-check! Vandaar dat Airco Service Eindhoven alles netjes voor u na loopt!

Wij controleren voor u:

  • De dichtheid van het systeem
  • De uitblaas-temperatuur in de auto
  • De V-snaarspanning van de compressoraandrijving
  • De uiterlijke conditie van de hoofdcomponenten

Een airco service beurt is al mogelijk vanaf € 100.-

Voor al onze prijzen kunt u de prijslijst bekijken!   Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!