+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Airco service

 

Onderhoud aan je airco systeem is jaarlijks nodig om een goede werking te garanderen. Laat het daarom een keer per jaar controleren. Wij helpen je graag hierbij.

De airco service beurt nu van €119 voor €90,-

Voor al onze prijzen kun je de prijslijst bekijken! Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor een fris rijgenot: Airco check | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Waarom is het nodig om de airco te checken?

 

Je wilt natuurlijk dat je airco gewoon goed werkt. Zeker wanneer de temperaturen oplopen in de zomermaanden. Een airco is helaas niet onderhoudsvrij. Bij normaal gebruik verliest deze namelijk ongeveer 7% koudemiddel per jaar. Er kunnen ook andere problemen ontstaan door bijvoorbeeld bladeren, die in de luchtinlaat komen te zitten, en slijtage van de aandrijfriem. Daarom moet elk voertuig met airco minstens één keer per jaar voor een controle naar een gespecialiseerde airco werkplaats, al is het alleen maar om de filterdroger te controleren, die het meest aan slijtage onderhevig is.

Airco bijvullen en checken voor alle automerken

 

Zoals eerdergenoemd, moet eigenlijk ieder voertuig met een airconditioning installatie één keer per jaar gecontroleerd worden.  De beste tijd voor een controle is in het vroege voorjaar, voordat het echt warm wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk om in de andere jaargetijden langs te komen voor een airco-check! Airco Service Eindhoven loopt altijd alles netjes voor je na!

Wij controleren:

  1. De dichtheid van het systeem
  2. De uitblaas-temperatuur in de auto
  3. De V-snaarspanning van de compressoraandrijving
  4. De uiterlijke conditie van de hoofdcomponenten

Vragen of een afspraak maken?

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    WhatsApp chat