+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Over Autobedrijf van Breugel

 

Autobedrijf van Breugel is al jaren een bekend service punt voor je auto, door onze jarenlange ervaring in de automobiel industrie. Wij kunnen ons met name onderscheiden met reparaties en onderhoud aan je automobiel en niet te vergeten, de lage overhead kosten.

Voor al onze prijzen kun je de prijslijst bekijken! Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij werken met de beste monteurs - Autobedrijf van Breugel

Over Bart

Het begin van de interesse voor auto’s gaat jaren terug voor Bart. Als peuter demonteerde hij al zijn autootjes die hij kreeg en werden de speelgoedauto’s weer nauwkeurig in elkaar gezet voordat er mee gespeeld werd. Zelfs aan het zien van een wieldop of simpele spiegel kon hij alle merken en types herkennen en uit elkaar te houden. Een aantal jaar later fietste hij niet alleen al rond, maar was hij als 8-jarige jongen zelfs al in staat om zijn fiets zelf te kunnen repareren. Later repareerde hij niet alleen zijn eigen fiets, maar was de buurt in de mogelijkheid om hun fiets te laten maken door Bart.

 

De liefde voor techniek is in zijn pubertijd niet overgegaan, de fietsen werden vervangen door bromfietsen en op zijn 13e sleutelde hij regelmatig aan een cross brommer. Bart wilde graag van zijn passie, hobby en tweede liefde zijn werk maken. Zijn idee om automonteur te worden kwam dus voor zijn omgeving niet uit de lucht gevallen.

Het liefst wilde Bart zijn eigen autogarage openen, en in 2006 is deze droom uitgekomen. Hij is de uitdaging aangegaan en is gestart met zijn bedrijf. Door het groeiende aantal klanten was het niet meer mogelijk om alle werkzaamheden alleen te verrichten. In 2014 is Mitchel deel van het team geworden. Bart heeft erg genoten om Mitchel op te leiden en te begeleiden. Samen proberen ze de klanten zo eerlijk mogelijk te adviseren, zelfs een reparatie die nog even kan wachten wordt genoteerd voor de volgende keer.

Inmiddels zijn we 25 jaar kennis en vaardigheden verder. Zijn passie voor het vak zorgt ervoor dat Bart niet naar een auto kijkt vanuit een commercieel oogpunt. Kwaliteit wordt altijd gewaarborgd en er wordt met respect met de eigendom van andere omgegaan. Dit onderscheidt Bart. Klanten waarderen Bart om wie hij is: zijn eerlijkheid, nauwkeurigheid en netheid. Iedere dag streeft hij naar perfectie. Het omgaan met verschillende klanten en zijn grote passie voor auto’s zorgt ervoor dat hij het werk fantastisch blijft vinden.

WhatsApp chat