+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Kleine beurt voor je auto

Er is niets vervelender dan je auto die je in de steek laat. Daarom is het verstandig om jaarlijks je auto te controleren en te onderhouden. Een kleine beurt is daarvoor zeer geschikt en is ook direct te combineren met een Algemene Periodieke Keuring (APK).

Wij zorgen net zo goed voor jou, als voor jouw auto | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Wat zit er inbegrepen bij een kleine beurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden de meest essentiële punten van je auto gecontroleerd zoals het vloeistoffen peil, de verlichting, de accu, de remmen, de ruitenwissers, de schokdempers, de uitlaat en de banden. Vloeistoffen zoals onder andere remvloeistof, ruitenvloeistof en koelvloeistof vullen we bij, de motorolie wordt ververst en de oliefilter wordt vervangen.

Indien er gebreken naar voren komen, dan stellen wij je hiervan op de hoogte en voeren wij, na je akkoord pas, de herstel- of vervangingswerkzaamheden uit.

Autofabrikanten schrijven voor dat je regelmatig onderhoud uit laat voeren voor je auto. Wij bieden ook een grote beurt aan waarbij een grondige controle wordt uitgevoerd specifiek voor het model van je auto.

Wat kost zo’n kleine beurt?

Een kleine onderhoudsbeurt is al mogelijk vanaf €99,-. De prijzen kunnen oplopen tot €160,- afhankelijk van de soort motorolie in je auto. Voor een volledig overzicht van de prijzen kun je de prijslijst raadplegen.

 

Direct onderhoud nodig?

Heeft jouw auto direct een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan direct een afspraak! Je kunt ons ook altijd WhatsAppen, bellen of mailen.

Voordelen van Autobedrijf van Breugel

  • Ruim 26 jaar ervaring
  • Vaste scherpe prijzen
  • RDW gecertificeerd
  • Vakkundig onderhoud & reparatie
WhatsApp chat