+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Kleine beurt

Er is niets vervelender dan je auto die je in de steek laat. Daarom is het verstandig om jaarlijks je auto te controleren en te onderhouden. Een kleine beurt is daarvoor zeer geschikt en is ook direct te combineren met een Algemene Periodieke Keuring (APK).

Een kleine beurt is al mogelijk vanaf €114,- afhankelijk van het type auto. Bekijk hieronder de uitgewerkte prijzen. 

Laat 'm checken - Loopt jouw auto gesmeerd | Autobedrijf van Breugel

Kosten kleine beurt

Een kleine onderhoudsbeurt is al mogelijk vanaf €114,-. De prijzen kunnen oplopen tot €175,- afhankelijk van de soort motorolie in je auto. Twijfel je over de motorolie in je auto? Neem contact met ons op, wij kunnen je meteen informeren over de kosten.

Wat zit er inbegrepen bij een kleine beurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden de meest essentiële punten van je auto gecontroleerd zoals het vloeistoffen peil, de verlichting, de accu, de remmen, de ruitenwissers, de schokdempers, de uitlaat en de banden. Vloeistoffen zoals onder andere remvloeistof, ruitenvloeistof en koelvloeistof vullen we bij, de motorolie wordt ververst en de oliefilter wordt vervangen.

Indien er gebreken naar voren komen, dan stellen wij je hiervan op de hoogte en voeren wij, na je akkoord pas, de herstel- of vervangingswerkzaamheden uit.

Autofabrikanten schrijven voor dat je regelmatig onderhoud uit laat voeren voor je auto. Wij bieden ook een grote beurt aan waarbij een grondige controle wordt uitgevoerd specifiek voor het model van je auto.

 

Punten bij een kleine beurt

Accucheck

✓Ruitenwisser controle

✓Schokdempers controle

✓Uitlaatcheck

✓Bandeninspectie en op spanning brengen (inclusief reserve wiel)

 

✓Koelvloeistof bijvullen

✓Remvloeistof bijvullen

✓Ruitensproeiervloeistof bijvullen

✓Olie verversen

✓Deur scharnieren en vervangers smeren en controle

✓Oliefilter vervangen

✓Antivries check koelsysteem

✓Remcontrole

✓Verlichting controle

Waarom kiezen voor ons?

Kwaliteit wordt altijd gewaarborgd en er wordt met respect met de eigendom van andere omgegaan. Dit onderscheidt Bart. Klanten waarderen Bart om wie hij is: zijn eerlijkheid, nauwkeurigheid en netheid. Iedere dag streeft hij naar perfectie. Het omgaan met verschillende klanten en zijn grote passie voor auto’s zorgt ervoor dat hij het werk fantastisch blijft vinden.

✓ Ruim 26 jaar ervaring
✓ RDW gecertificeerd
✓ Vaste scherpe prijzen
✓ Professioneel apparatuur
✓ Perfecte service
✓ Vakkundige monteurs
✓ Thuis in ieder automerk
✓ Klant staat centraal
✓ Vervangend vervoer mogelijk indien nodig

Altijd de zekerheid van betaalbaar onderhoud | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Vragen of een afspraak maken?

Je kan ons bellen, mailen, WhatsAppen, maar ook het via het onderstaande contactformulier contact met ons opnemen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    WhatsApp chat