Kleine beurt voor uw auto

Er is niets vervelender dan uw auto die u in de steek laat. Daarom is het verstandig om jaarlijks uw auto te controleren en te onderhouden. Een kleine beurt is daarvoor zeer geschikt en is ook direct te combineren met een Algemene Periodieke Keuring (APK).

 

Wat zit er inbegrepen bij een kleine beurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt worden de meest essentiële punten van uw auto gecontroleerd zoals het vloeistoffen peil, de verlichting, de accu, de remmen, de ruitenwissers, de schokdempers, de uitlaat en de banden. Vloeistoffen zoals onder andere remvloeistof, ruitenvloeistof en koelvloeistof vullen we bij, de motorolie wordt ververst en de oliefilter wordt vervangen.

Indien er gebreken naar voren komen, dan stellen wij u hiervan op de hoogte en voeren wij, na uw akkoord pas, de herstel- of vervangingswerkzaamheden uit.

Autofabrikanten schrijven voor dat u regelmatig onderhoud uit laat voeren voor uw auto. Wij bieden ook een Grote beurt aan waarbij u een grondige controle wordt uitgevoerd specifiek voor het model van uw auto.

 

Wat kost zo’n beurt?

Een kleine onderhoudsbeurt is al mogelijk vanaf €99,-. De prijzen kunnen oplopen tot €160,- afhankelijk van de soort motorolie in uw auto. Voor een volledig overzicht van de prijzen kunt u de prijslijst raadplegen.

 

Direct onderhoud nodig?

Heeft uw auto direct een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan direct een afspraak! U kunt ons ook altijd WhatsAppen, bellen of mailen.

WhatsApp chat