+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Reparaties

 

Het is belangrijk om je auto tijdig te laten repareren als problemen zich voordoen. Al met al, blijf vooral niet rondrijden met (technische) problemen aan je auto. Hierdoor kun je voorkomen dat een klein mankement uitloopt op een dure reparatie.

Voor al onze prijzen kun je de prijslijst bekijken! Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Volledige transparantie bij onze diagnose | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Kan ik kiezen tussen merkonderdelen of huismerk onderdelen?

Indien wij onderdelen vervangen tijdens een reparatie, gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerk onderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel. Aangezien huismerk onderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant, zijn ze net zo goed. Maar de kosten liggen een stuk lager. Indien gewenst is het natuurlijk ook mogelijk om merkonderdelen te laten monteren door ons.

Welke automerken en modellen kunnen worden gerepareerd bij ons?

Wij voeren reparaties uit voor alle modellen van A(udi) tot Z(envo) en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bovendien is de reparatie van jouw auto onze zorg. Daarnaast werken wij in onze werkplaats met de modernste apparatuur voor diagnose en oplossen van de problemen. Nadat wij een diagnose hebben gesteld, word je hiervan op de hoogte gebracht.

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WhatsApp chat