+31 40 255 1414 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Distributieriem vervangen

 

Het niet tijdig vervangen van de distributieriem of distributieketting kan grote motorschade opleveren. Wanneer de distributieriem breekt tijdens het rijden, stopt de motor direct met draaien waardoor de kosten direct oplopen. Het vervangen van een distributieriem vereist speciaal gereedschap, dit gereedschap hebben wij dan ook in ons bezit.

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Dé garage voor alle merken | Autobedrijf van Breugel Eindhoven

Wanneer moet je je distributieriem vervangen?

Wanneer de distributieriem vervangen moet worden is per auto, merk en bouwjaar verschillend. Omdat de levensduur bij alle auto’s een andere periode heeft, kun je dit het beste controleren in het boekje van de garage of bellen naar ons. Wij zijn op de hoogte van alle levensduren en weten van elk type auto wanneer de distributieriem vervangen moet worden.

Distributieketting of distributieriem?

Veel mensen weten niet of er in hun auto een distributie riem of distributie ketting zit. Dit kunnen wij natuurlijk voor je nakijken.

Kosten vervangen distributieriem

De kosten voor het vervangen van de distributieriem of distributieketting is variabel. Wanneer het type auto bij ons bekend is kunnen wij de kosten berekenen zodat je nooit voor een verassing komt te staan. De onderdelen zijn leverbaar binnen 1 uur en streven wij ernaar om binnen 1 dag de auto klaar te hebben.

Wil je een afspraak plannen of wil je meer informatie over de kosten voor jouw type auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur ons dan gerust een mailtje of een WhatsApp-bericht door rechtsonder in beeld op het groene WhatsApp-icoon te klikken.

WhatsApp chat