Distributieriem vervangen

Het niet tijdig vervangen van de distributie riem kan grote motorschade opleveren. Wanneer de distributieriem breekt tijdens het rijden, stopt de motor direct met draaien waardoor de kosten direct oplopen. Het vervangen van een distributieriem vereist speciaal gereedschap, dit gereedschap hebben wij dan ook in ons bezit.

Wanneer distributieriem vervangen

Wanneer de distributieriem vervangen moet worden is per auto, merk en bouwjaar verschillend. Omdat de levensduur bij alle auto’s een andere periode heeft, kunt u dit het beste controleren in het boekje van de garage of bellen naar ons. Wij zijn op de hoogte van alle levensduren en weten van elk type auto wanneer de distributieriem vervangen moet worden.

Distributieketting of distributieriem?

Veel mensen weten niet of er in hun auto een distributie riem of distributie ketting zit. Dit kunnen wij natuurlijk voor u nakijken.

Kosten vervangen distributieriem

De kosten voor het vervangen van de distributieriem is variabel. Wanneer het type auto bij ons bekend is kunnen wij de kosten berekenen zodat u nooit voor een verassing komt te staan. De onderdelen zijn leverbaar binnen 1 uur en streven wij ernaar om binnen 1 dag de auto klaar te hebben.

Wilt u een afspraak plannen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

WhatsApp chat