+31 40 255 1414 06 17 92 47 68 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Diagnose service Eindhoven

storing diagnose Eindhoven
Branden er onbekende lampjes op het dashboard of heeft u een andere storing? Dan bent u bij de Diagnose service Eindhoven van Autobedrijf van Breugel aan het juiste adres. Daarnaast kan er bij bepaalde mankementen aan uw auto al een indicatie worden gegeven zonder dat er gesleuteld hoeft te worden aan uw voertuig. Zo bent u snel op de hoogte van deze mankementen en kunnen wij u het beste advies geven.

Goed onderhoud en een gedegen reparatie gaat in de auto’s van tegenwoordig gepaard met de nodige apparatuur. Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler en veiliger, maar vooral ook ingewikkelder geworden.

 

Storing Diagnose Eindhoven

Om deze elektronica te regelen hebben de auto’s van de laatste jaren dan ook een of meer computers aan boord, genaamd ECU (Electronic Control Unit). Moderne voertuigen zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met verschillende systemen zoals benzine of diesel common-rail, ABS, ESP, airbags, airconditioning enzovoorts en wanneer er zich problemen voordoen in een dergelijk systeem is de traditionele multimeter met de bijbehorende elektrische schema’s niet meer adequaat. Daarom is het steeds vaker nodig om de ECU’s uit te lezen met behulp van diagnoseapparatuur. Bij de Diagnose service in Eindhoven van Autobedrijf van Breugel beschikken wij over innovatieve apparaten waarmee we uw auto zo goed en nauwkeurig mogelijk kunnen uitlezen.

99% van de aangeboden auto’s uitgevoerd met een OBD-systeem (Onboard Diagnostics) kunnen volledig uitgelezen worden. Het is dus niet meer zo dat enkel je dealer je auto kan uitlezen

Voor vragen en/of advies hierover kunt u contact met ons opnemen.