+31 40 255 1414 06 17 92 47 68 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Kleine- en grote beurt

 

Wat is er inbegrepen bij de kleine beurt?

Bij een kleine beurt worden de meest essentiële punten van uw auto gecontroleerd zoals het vloeistoffenpeil, de verlichting, de accu, de remmen, de ruitenwissers, de schokdempers, de uitlaat en de banden. Onder andere de vloeistoffen zoals remvloeistof, ruitenvloeistof en koelvloeistof vullen we bij, de motorolie wordt ververst en de oliefilter vervangen.

Indien er gebreken naar voren komen, dan stellen wij u hiervan op de hoogte en voeren wij na uw akkoord pas de herstel- of vervangingswerkzaamheden uit.

Een kleine beurt is al mogelijk vanaf €99,-

 

Wat is er inbegrepen bij de grote beurt?

Tijdens een grote beurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide – specifieke voor uw auto bedoelde – controlelijst. Hierdoor zijn wij in staat om bij de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uit te voeren.

Bij eventuele extra reparaties aan de hand van de kilometerstand/leeftijd van de auto of gebreken die opgemerkt worden tijdens de onderhoudsbeurt of APK-keuring nemen wij altijd vooraf telefonisch contact met u op, om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

Indien wij onderdelen vervangen gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerkonderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel. Huismerkonderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant. Dus zijn ze net zo goed, maar kosten ze stukken minder. Maar als u het wenst, is het natuurlijk ook mogelijk merkonderdelen te laten monteren door ons. De keuze is aan u.

Een grote beurt is al mogelijk vanaf €199,-

 

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!