+31 40 255 1414 06 17 92 47 68 autobedrijf@bvanbreugel.nl

Auto onderhoud Eindhoven

 

 

Periodiek onderhoud

Grofweg kennen wij twee soorten onderhoudsbeurten, de grote beurt en de kleine beurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. Ook wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Wij voeren de onderhoudsbeurten uit volgens de specificaties van de autofabrikant.

auto onderhoud Eindhoven

 

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden de meest essentiële punten van uw auto gecontroleerd zoals het vloeistoffenpeil, de verlichting, de accu, de remmen, de ruitenwissers, de schokdempers, de uitlaat en de banden. De vloeistoffen zoals remvloeistof, ruitenvloeistof en koelvloeistof vullen we bij, de motorolie wordt ververst.

Mochten er gebreken naar voren komen, dan stellen wij u hiervan op de hoogte en voeren wij na uw akkoord herstel- of vervangingswerkzaamheden uit.

Bovenstaand is al mogelijk vanaf € 85

 

Grote beurt

Regelmatig onderhoud volgens de onderhoudsschema’s van de fabrikant kan voorkomen dat een klein mankement een dure reparatie veroorzaakt. Tijdens een grote beurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide – specifieke voor uw auto bedoelde – controlelijst. Hierdoor zijn wij in staat om bij de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uit te voeren.

Indien wij onderdelen vervangen gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerkonderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel. Huismerkonderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant. Dus zijn ze net zo goed, maar kosten ze stukken minder. Maar als u het wenst, is het natuurlijk ook mogelijk merkonderdelen te laten monteren door ons. De keus is aan u.

Wij beschikken over een gratis leenauto bij reparatie (geef dit wel van te voren aan). Bij eventuele extra reparaties aan de hand van de kilometerstand/leeftijd van de auto of gebreken die opgemerkt worden tijdens de onderhoudsbeurt of APK keuring nemen wij altijd telefonisch contact met u op, om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

Bovenstaand is al mogelijk vanaf € 185

 

Wanneer?

“Wanneer moet ik een grote beurt laten uitvoeren?” Dat is afhankelijk van het type auto dat u rijdt en de leeftijd, de kilometerstand van de auto en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Dit staat in het instructieboekje van uw auto. Ook wij beschikken over deze onderhoudschema´s. Wij adviseren u in ieder geval eenmaal per jaar uw auto afwisselend een kleine beurt of een grote beurt te geven.

 

Wintercheck

De wintercheck is bedoeld om uw auto voor te bereiden op de wintermaanden, waarin uw auto vaak zwaarder belast wordt dan normaal. Wij controleren onder andere het profiel op uw banden, de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen en het oliepeil enzovoorts zodat u weer lekker door de winter kan met uw auto.

Bovenstaand is al mogelijk vanaf 34,95

 

Prijzen

Kleine beurt al vanaf € 85,-
Grote beurt al vanaf € 185
Wintercheck al vanaf € 34,95

 

auto beurt