APK-keuring

Bij ons kunt u ook terecht om uw auto APK te laten keuren! De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Of en wanneer uw auto gekeurd moet zijn, hangt af van bouwjaar en brandstoftype.

 

De APK bij Autobedrijf van Breugel

U kunt in veel gevallen tijdens de APK wachten tot wij klaar zijn. Tijdens het wachten kunt u genieten van een kop koffie/thee. Na afloop van de keuring krijgt u een keuringsbewijs van ons mee. Uiteraard is het mogelijk om alle merken auto’s APK te laten uitvoeren door ons.

 

Kosten en APK Herkeuring

Bij Autobedrijf van Breugel betaalt u € 40,- voor benzine voertuigen en € 70,- voor diesel voortuigen voor een complete APK-keuring. 

Mocht uw auto worden afgekeurd, dan voeren wij van APK Service Eindhoven een kosteloze herkeuring. Mocht de reparatie om gegronde redenen uitlopen, dan kan deze termijn verruimd worden, mits tijdig telefonisch doorgegeven. Ondeugdelijke of incomplete reparaties kunnen ervoor zorgen dat voor een tweede herkeuring kosten in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor herkeuring die ruimschoots buiten de termijn van 7 werkdagen aangeboden worden.

 

APK-keuring laten verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze overige diensten.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

12 + 6 =

WhatsApp chat