+31 40 255 1414 06 17 92 47 68 autobedrijf@bvanbreugel.nl

APK Eindhoven

APK keuring

Bij ons kunt u ook terecht om uw auto APK te laten keuren! APK Service Eindhoven keurt uw auto op een aantal wettelijke eisen, voornamelijk gericht op veiligheid en op de milieubijdrage van uw auto.

 

De Keuring bij APK Eindhoven

U kunt in veel gevallen gewoon wachten op de APK-Keuring. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van een kop koffie/thee. Na afloop van de keuring krijgt u een keuringsbewijs van ons mee. Uiteraard is het mogelijk om de APK-keuring te laten uitvoeren voor alle merken auto’s.

Wettelijk verplicht De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Of en wanneer uw auto gekeurd moet zijn, hangt af van bouwjaar en brandstoftype.

 

Herkeuring

Mocht uw auto worden afgekeurd, dan voeren wij van APK Service Eindhoven een kosteloze herkeuring uit. Mocht de reparatie om gegronde redenen uitlopen, dan kan deze termijn verruimd worden, mits tijdig telefonisch doorgegeven. Ondeugdelijke of incomplete reparaties kunnen ervoor zorgen dat voor een tweede herkeuring kosten in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor herkeuring die ruimschoots buiten de termijn van 7 werkdagen aangeboden worden.

 

Prijzen APK Eindhoven keuring

  • Benzine voertuigen: € 40,-
  • Diesel voertuigen: € 70,-

 

APK keuring laten doen? Neem dan direct contact met ons op. Bekijk ook eens onze overige diensten.